background

Mirësevini në botën e krijimtarisë

“Arkitektura është arti i zbukurimit të ndërtesave të ngritura nga njeriu, në mënyre që pamja e tyre të kontribuojë në bukurinë, në forcën dhe njohjen e shpirtit. Cdo detaj ka një kuptim dhe i shërben një qëllimi”

TEL: +355 69 20 67 247

E-MAIL: architect.coord@umb.edu.al

ADRESA: Rr."Frang Bardhi", Tiranë